Overige activiteiten

Verenigingen

In ons café zijn een gezellige biljartvereniging (KOT Wichmond) en een dartvereniging (Biekriet) actief, waar op ieder niveau gespeeld kan worden.

Ieder jaar organiseren zij diverse toernooien waar iedereen aan kan meedoen.

Met onze lokale sportvereniging Sociï hebben we een warme band. Hier kunt u terecht voor diverse sporten zoals tennis, voetbal en volleybal.

Biljard

Sociale functie

D’n Olde Kriet biedt ruimte aan allerlei activiteiten en vervult een belangrijke sociale functie in het dorpje Wichmond. Dat vinden we belangrijk. We willen deze activiteiten graag uitbouwen om mensen in dit digitale tijdperk ook lijfelijk bij elkaar te brengen. Iedereen heeft tenslotte behoefte aan een praatje op zijn tijd.

Een goed voorbeeld hiervan is het Aangenaam Leven project. Het doel is om mensen die er behoefte aan hebben bij elkaar te brengen, om gezamenlijk gezellige dingen te doen. Het zaaltje en de keuken worden hiervoor beschikbaar gesteld.

Café

Feestjes

Naast verenigings- en sociale activiteiten organiseren we zelf ook regelmatig leuke dingen. Zo treden er geregeld bandjes op in D’n Olde Kriet. Samen maken we er een gezellig feestje van voor jong en oud.

Zaalverhuur

Arrangementen

Zoekt u met uw gezelschap een leuke tijdsbesteding in of rondom ons café en zaaltje? Informeer dan eens naar onze arrangementen. Speel in groepjes de pubquiz en kijk wie de meeste kennis en leuke weetjes paraat heeft. Daag elkaar uit tijdens de 1-minuut-uitdagingen of speel tien korte groepsspellen tijdens de challenge. Ook oudhollandse spelen en klootschieten, eventueel in combinatie met een huifkartocht, behoren tot de mogelijkheden.

Arrangementen

Bekijk hier de agenda

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in