Zaalverhuur & catering

Vanwege het Corona virus hanteren wij aangepaste openingstijden. Het is momenteel alleen mogelijk om eten (ook menu's) af te halen en dit kan alleen na telefonisch bestellen.
Maandags zijn wij gesloten. Van dinsdag t/m donderdag kunt u afhalen tussen 17.00 en 19.00 uur, op vrijdag van 11.30 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 19.30 uur en op zaterdag en zondag van 17.00 tot 19.30 uur.

Zaal

Heeft u een mooie ruimte nodig voor een vergadering, wilt u een feestje geven, of een bijeenkomst organiseren? Dan kunt u terecht in ons geheel vernieuwde zaaltje met ruim 50 zitplaatsen.

Er is een bar aanwezig (in overleg zelf tappen!), een beamer met scherm, internet; kortom we kunnen in al uw wensen voorzien. Bel gerust voor informatie en mogelijkheden.

Geen zin om stil te zitten? U kunt gratis gebruik maken van de biljarts, de pooltafel en de dartbaan. Ook kan er een kaartje worden gelegd en is er een speelhoek voor de kinderen.

Zaalverhuur

Catering/Buffetten

Heeft u iets te vieren, dan kunnen wij de complete catering – groot of klein – voor u verzorgen. Of het nu bij D’n Olde Kriet zelf is of op uw eigen locatie: wij verzorgen naar wens een compleet warm en/of koud buffet, (luxe) hapjes of barbecue.

Ons motto is dat in overleg alles te regelen is. We horen graag wat uw wensen zijn en nemen u de zorg voor het eten geheel uit handen. Zo kunt u met een gerust gevoel naar uw feest toeleven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom even aan.

Kaarten

Verhuur

Zelf een feest of evenement organiseren, maar u heeft niet de juiste benodigdheden? Bij ons kunt u diverse spullen huren:

  • Tent (5x10m)
  • Dartbanen
  • Hangtafels (met rok)
  • Buffettafels
  • Servies/glaswerk/bestek
  • Terras heaters
  • Rode loper met rvs paaltjes en rood fluwelen afzetlint
Café
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in